Nieuws

Forse uitbreiding portefeuille - december 2015

In het afgelopen jaar is onze portefeuille wederom met fraaie gebouwen gegroeid. Wij noemen in willekeurige volgorde WTC Papendorp Utrecht (ca. 44.000 m2),                WTC Rotterdam (ca. 60.000 m2) en oostduinweg 2 te Den Haag (ca. 10.000 m2).

wtc papendorp

 

Gebouw De Rotterdam - januari 2014

Na het hoogste kantoorgebouw van Nederland (Maastoren te Rotterdam) verwerlkomen wij nu het grootste gebouw van Nederland in onze portefeuille.                               In de door Rem Koolhaas ontworpen "verticale stad" levert Oostmaas een servicemanager die als centraal aanspreekpunt fungeert voor gebruikers, onderhoudsbedrijven en opdrachtgever.

Fifty Two Degrees Nijmegen  -  juli 2013

Oostmaas blijft gestaag groeien en verwelkomt het gebouw 52 Degrees in haar portefeuille. Dit markante kantoorgebouw van ca. 22.000 m2 - ontworpen door Mecanoo - is een ware blikvanger.
Wij stationeren in dit fraaie gebouw een huismeester/handyman die aanspreekpunt en troubleshooter is voor huurders en eigenaar. Daarnaast geven wij (tijdelijke) invulling aan de centrale receptie op de begane grond.

 

 

 

DNP IMS Netherlands  -  maart 2013

Projectbegeleiding van verplaatsing van kantoor- en productieruimten van Badhoevedorp naar Haarlem. Werkzaamheden bestaan onder meer uit planning, vervaardigen tekeningen, toezicht op werk aannemers, aanvraag vergunningen, verslaglegging en oplevering.

 

Maastoren Rotterdam  -  januari 2013

Het nieuwe jaar is voor ons goed begonnen!
Per 1 januari is onze portefeuille uitgebreid met een waar pronkstuk. In het hoogste kantoorgebouw van Nederland, waarin onder andere Deloitte is gevestigd, leveren wij diensten in de vorm van een gebouwmanager. De gebouwmanager is onder meer verantwoordelijk voor het optimaal beheren van service- en onderhoudsdiensten in het gebouw waarbij het ontzorgen van de gebruikers centraal staat. Tevens leveren wij in dit gebouw een expeditie medewerker.

 

 


Kantoorgebouw Gemini Marten Meesweg Rotterdam  -  januari 2012

Ten behoeve van het kantoorgebouw Gemini (ca. 6.100 m2) zullen wij in opdracht van de eigenaar het technisch beheer en het beheer van de servicediensten inclusief de administratie daarvan uitvoeren.

 

Adriaan Volker Huis Rotterdam  -  november 2011

In opdracht van CBRE Global Investors werd een nieuw restaurant met grand cafe op de begane grond ontworpen en gerealiseerd.

De voormalige archiefruimten van Volker Wessels zijn nu een levendig en eigentijds ontmoetingspunt in het gebouw dat door alle huurders als bijzonder plezierig wordt ervaren, vooral ook door de mogelijkheden voor bijeenkomsten, informeel overleg, flexwerken en borrels of andere evenementen.

De receptiebalie kreeg door deze geheel met folie te bekleden in een avond een geheel nieuwe uitstraling.

Gelijktijdig met de renovatie werd ook de catering door ons opnieuw getenderd en aanbesteed.

 

 

 

HSM Schiedam  -  februari 2010

HSM Steel structures maakt civiele kunstwerken als bruggen, sluizen en waterkeringen. HSM Offshore produceert platforms voor de olie- en gasindustrie.Technische,hoogwaardige en zeer tot de verbeelding sprekende konstrukties.

Voor het nieuwe facilitaire gebouw (kleedruimtes en sanitair,vergader- en presentatieruimtes en kantine) zorgt Oostmaas voor ontwerp en aanbesteding van de keukeninrichting.Daarnaast coordineren wij de totale inrichting zoals meubilair, stoffering, presentatiemiddelen, maar ook picknicktafels en tuinaanleg.

Verwachte oplevering medio september 2010.

 

KPMG Amstelveen  -  januari 2010

Op 18 januari waren de restauratieve voorzieningen van KPMG Langerhuize operationeel!In dit prachtige, door Marcel van der Schalk ontworpen gebouw geeft cateraar OSP spectaculair invulling aan het door KPMG Staffing & Facility Services BV ontwikkelde Vers-concept.

Oostmaas was vanaf ontwerp tot oplevering adviseur bij dit unieke project. 

 

kpmg amstelveen

 

 

 


Oostmaas B.V. Oostmaaslaan 71 3063 AN Rotterdam 010 424 43 35 info@oostmaas.nl

Privacy statement