Facility management

Bij Oostmaas draait alles om service en gemak tegen lage kosten. U heeft nergens omkijken naar, maar uiteraard houden wij u wél van alles op de hoogte. Zowel qua meldingen als qua kosten. Door de brede inzetbaarheid van het Oostmaas team bent u altijd voordelig uit. Kiest u een Oostmaas gebouw-/servicemanager of een Oostmaas handyman? Beide inzetten kan natuurlijk ook, afhankelijk van uw wensen.

Facility management van Oostmaas:

  • Ontzorgen eigenaar en gebruikers
  • 24/7 bereikbaar
  • Problemen worden snel opgelost
  • Inschakelen, aansturen en controleren
  • Kwaliteit tegen concurrerende prijs

Servicedesk

De Servicedesk is het kloppende hart van Oostmaas. Vanuit deze centrale post op het kantoor van Oostmaas wordt van alles geregeld. Letterlijk van alles, want naast het adequaat afhandelen van een doorgegeven storing en de terugkoppeling ervan, worden hier ook uiteenlopende gemak- en servicediensten geregeld. Eigenaren, gebruikers en onze eigen medewerkers kunnen gebruikmaken van de Servicedesk. Met een telefoontje of mailtje wordt het geregeld, heel efficiënt. En zo besparen we iedereen veel tijd.

Handyman

Een handyman van Oostmaas, of huismeester zo u wilt, is dagelijks aanwezig en lost problemen – groot of klein – snel en pragmatisch op. De meeste onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kan hij zelf uitvoeren. Doordat hij het gebouw goed kent, betrokken is, en zijn collega’s van Oostmaas kan inschakelen, worden klachten en storingen snel afgehandeld. Deze korte lijnen zullen altijd kostenbesparend werken. Oostmaas is 24/7 bereikbaar en beschikbaar.

Gebouw-/servicemanager

Een gebouw-/servicemanager van Oostmaas is eerste aanspreekpunt voor huurders en coördineert alle partijen die nodig zijn om het gebouw te laten functioneren. Denk aan beveiliging, cateringservice en schoonmaak. Hij zal er alles aan doen om uw huurder zich te laten ‘thuis voelen’. Dat betekent dat hij niet alleen vragen van huurders beantwoord, maar ook via de Oostmaas servicedesk van allerlei gemak- en servicediensten voor hen kan regelen.

Referenties

Zuiderhof ||

Amsterdam

Meer info

Secoya

Utrecht

Meer info

INIT Building

Amsterdam

Meer info

WTC Rotterdam

Rotterdam

Meer info

World Port Center

Rotterdam

Meer info

Papendorp Park

Utrecht

Meer info

Oostduinlaan 2

Den Haag

Meer info

Maastoren

Rotterdam

Meer info

Las Palmas

Rotterdam

Meer info

Alaska Building

Rijswijk

Meer info

De Rotterdam

Rotterdam

Meer info