Projectmanagement

Projectmanagement is een specialisme. Ons specialisme. Oostmaas adviseert en denkt proactief mee. Servicegericht kunnen wij het hele project realiseren zonder dat u er omkijken naar heeft. Vanaf ontwerp, het maken van het bestek, de aanbesteding tot en met de realisatie. Met de grootste zorg voeren wij alles vakkundig tot in de kleinste details uit. U heeft één aanspreekpunt, maar wij werken in teamverband en kunnen -afhankelijk van de opgave- veel zelf uitvoeren. Hierdoor kunnen wij u veel kosten en tijd besparen.

Projectmanagement van Oostmaas:

  • Advies
  • Ontwerp
  • Bestek
  • Aanbesteding
  • Bouwbegeleiding

Inrichting grootkeukens

Het inrichten van een grootkeuken is een vak apart. Oostmaas heeft hiervoor eigen, ruim ervaren specialisten in dienst. Met kennis van de nieuwste technieken, de complexe HACCP-regelgeving, hygiënecodes en (brand)veiligheid. Aan de hand van uw wensen maakt hij een verrassend ontwerp en begeleidt de uitvoering. Heeft u uw eigen architect? Geen punt. Ook dan zijn zij uitstekend inzetbaar. Bijvoorbeeld om mee te denken of de uitvoering te controleren. Altijd krijgt u onafhankelijk advies tegen een scherpe prijs.

N.B. Onze adviseurs zijn breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een gedegen advies bij tenders voor cateringscontracten.

Nieuw- of verbouw

Oostmaas voert elke verbouwing binnen uw bedrijfsgebouw voor u uit. Klein of groot. Denk aan het inrichten van facilitaire ruimten als het bedrijfsrestaurant, de keuken en de koffiecorners tot de centrale hal, vergader- en sanitaire ruimten. Elke ruimte wordt functioneel ingedeeld en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. Materiaalgebruik, kleuradvies, goede verlichting, klimaatbeheersing, apparatuur, meubilair; álle belangrijke aspecten worden op basis van uw wensen in het ontwerp meegenomen. Zowel creatief als functioneel. Haalbaarheid en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte houden we daarbij scherp in het oog. Wij visualiseren het ontwerp in een 3D-presentatie, waarna wij de uitvoering van A tot Z kunnen verzorgen. U heeft er verder geen omkijken naar.

Referenties

Ahoy

Rotterdam

Meer info

Van Oord

Rotterdam

Meer info

KPMG

Amstelveen

Meer info

Technische Universiteit Delft

Delft

Meer info